FARUK DUMAN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ II. KADEME

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçlarına uygun olarak paydaşlarının mutluluğunun sağlandığı, mevcut imkanların etkin ve verimli kullanılarak sürekli iyileştirme çalışmalarının yapıldığı emsallerine örnek teşkil eden bir okul oluşturmaktır.

Misyon: Tüm paydaşlarımızla birlikte, özel eğitim gerektiren öğrencilerimizi bağımsız bireyler olarak hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak.

Başarılar: İLKE VE TEMEL DEĞERLERİMİZ 1- Her öğrencimiz ayrı bir değerdir. 2- Huzurlu ve sağlıklı bir çalışma ortamı vazgeçilmezimizdir. 3- Ülkemizin geleceğinden sorumluyuz. 4- Çalışanlarımızı ve öğrencilerimizi iyi tanır, yeteneklerini ortaya koymalarına fırsat verir ve fikirlerine değer veririz. 5- Her işimiz önemlidir. 6- İnisiyatif kullanmaktan çekinmeyiz.

Saatler: Ders Başlama Saati: 09:30 Ders Bitiş Saati: 14:50
Isınma: D.GAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://farukdumanozel2.meb.k12.tr

Adres - Ayyıldız Mahallesi Mithat Paşa Sokak No9 Pursaklar/ANKARA

Yerleşim Yeri - Pursaklar/ANKARA

Adres - Ayyıldız Mahallesi Mithat Paşa Sokak No9 Pursaklar/ANKARA

Ulaşım Sıhhiye Köprüsünün altında 11665 Nolu otobüs durağından EGO 437-439 nolu araçlarından birine binilirek Ayyıldız Pazar Alanı durağında inilir. Kızlay Yüksel Cad. Metro çıkışından 12219 Nolu otobüs durağından EGO 439 nolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz; Ulus´a 13 km, Kızılay´a 15 km, Pursaklar İlçe Merkezine 2 km uzaklıktadır.