FARUK DUMAN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ II. KADEME

Belgegeçer : 0312 328 60 61
WEB http://farukdumanozel2.meb.k12.tr
Adres : Ayyıldız Mahallesi Mithat Paşa Sokak No9 Pursaklar/ANKARA
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçlarına uygun olarak paydaşlarının mutluluğunun sağlandığı, mevcut imkanların etkin ve verimli kullanılarak sürekli iyileştirme çalışmalarının yapıldığı emsallerine örnek teşkil eden bir okul oluşturmaktır.
MİSYON : Tüm paydaşlarımızla birlikte, özel eğitim gerektiren öğrencilerimizi bağımsız bireyler olarak hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak.
BAŞARILAR : İLKE VE TEMEL DEĞERLERİMİZ 1- Her öğrencimiz ayrı bir değerdir. 2- Huzurlu ve sağlıklı bir çalışma ortamı vazgeçilmezimizdir. 3- Ülkemizin geleceğinden sorumluyuz. 4- Çalışanlarımızı ve öğrencilerimizi iyi tanır, yeteneklerini ortaya koymalarına fırsat verir ve fikirlerine değer veririz. 5- Her işimiz önemlidir. 6- İnisiyatif kullanmaktan çekinmeyiz.
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Tam gün
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : Ders Başlama Saati: 09:30 Ders Bitiş Saati: 14:30
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : D.GAZ
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Sıhhiye Köprüsünün altında 11665 Nolu otobüs durağından EGO 437-439 nolu araçlarından birine binilirek Ayyıldız Pazar Alanı durağında inilir. Kızlay Yüksel Cad. Metro çıkışından 12219 Nolu otobüs durağından EGO 439 nolu
Yerleşim Yeri : Pursaklar/ANKARA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz; Ulus´a 13 km, Kızılay´a 15 km, Pursaklar İlçe Merkezine 2 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :